Suntem si vom ramane fideli principiilor pe care s-a fondat compania GLAR: calitate, onoare si multa munca. Respectam cele mai inalte standarde in domeniul nostru, incercand sa “facem ceea ce trebuie”! GLAR este o afacere bazata pe incredere.

In timp, numele GLAR a devenit in mod constant asociat cu cele mai inalte standarde de calitate, integritate si atentie speciala pentru clientii nostri. Consecinta a acestei reputatii compania a castigat privilegiul de a fi aleasa ca partener pentru realizarea unor investitii deosebit de importante din Romania.

Suntem constienti de faptul ca principalul nostru atu il reprezinta angajatii si pregatirea acestora. In consecinta, GLAR este un loc unde performanta este in permanenta rasplatita, acordand oportunitati si incurajand angajatii sa-si depaseasca potentialul.

Lucram cu clientii si partenerii nostri ca o echipa, respectul reciproc fiind baza reusitei noastre in afaceri.

La sediul firmei din Ploiesti, str. Marin Mehedinteanu nr.1, avem un laborator de incercari pentru produsele specifice statiei de betoane din incinta, certificat de CERTIND si deservit de personal calificat cu multa experienta in domeniu.

Obtinerea certificarilor ISO 9001:2008, 14001:2005, 18001:2008, SA 8000:2008 si SR 27001:2006 ne obliga la respectarea in permanenta a celor mai inalte standarde de calitate in executarea atributiilor asumate.

Citeşte mai mult...

Suntem neobositi in gasirea solutiilor care sa satisfaca cel mai bine cerintele clientilor nostri. Relatiile de afaceri pe termen lung reprezinta "sangele" afacerii noastre. Ne dorim ca partenerii nostri sa simta ca personalul nostru angajat in proiectele comune este mai implicat decat angajatii lor…. asta ne deosebeste de concurenta!

GLAR Construct a luat fiinta in anul 2003 si de atunci și-a dezvoltat in permanenta reputatia privind lucrul in echipa, integritatea in afaceri si respectarea angajamentelor asumate. In anul 2007, GLAR a preluat activele si experienta Antreprizei Santiere Constructii Montaj, ceea ce a dus la completarea gamei de servicii oferite cu productia si comercializarea de beton, mortar si agregate minerale. 

GLAR Construct Romania a reusit in 2011, impreuna cu echipa sa de 90 de angajati să realizeze o cifră de afaceri ce depășește 3 milioane EUR, iar la nivel de grup rezultatul financiar se ridică la 300 milioane EUR.