Activitate

Diversitatea lucrarilor executate pana in prezent de GLAR Construct, inalta pregatire a personalului angajat si ideile inovative care la noi sunt intotdeauna binevenite ne permit sa "atacam" cu indrazneala orice proiect nou, oricat de complex sau de dificil ar parea la prima vedere. Tratam fiecare lucrare noua ca pe o provocare, pe care dupa o analiza preliminara vom depune toate eforturile sa o onoram.

Cu o flota de 10 betoniere noi, 2 autobasculante, 4 buldoexcavatoare (dintre care 2 senilate), precum si cu restul utilajelor necesare finalizarii unei lucrari, vom veni mereu in intampinarea cerintelor clientilor nostri!

In prezent suntem angrenati intr-un proiect deosebit de complex, si anume Statia de Epurare a Municipiului Ploiesti. In parteneriat cu antreprenorul general, Beton&Rohrbau Romania, am reusit sa facem fata cu brio acestei provocari, urmand ca in decursul anului 2012 sa fie dat in folosinta acest proiect deosebit de important pentru comunitate.

De asemenea in cursul lunii martie 2012 vom demara constructia a 6 case in noul cartier Recea din Alba Iulia unde se vor muta familii din Rosia Montana, in cadrul proiectului amplu lansat in zona de Rosia Montana Gold Corporation.

In luna decembrie 2011 am finalizat lucrarile de structura ale corpului administrativ nou al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, un alt proiect dus la final cu succes de GLAR Construct! Noul liceu din Racari-Dambovita in parteneriat cu Global Vision Bucuresti reprezinta un alt punct de reper in activitatea recenta a companiei!

Vom fi mereu prezenti acolo unde ne-o cer clientii nostri si nu vom pregeta nici un efort pentru a onora increderea acordata!